Om os

Velkommen til Servicekilden – din direkte kilde til alt det, du ikke gider at gøre selv!

 

Vores services

Vores historie

Vi er her for at tage alle de kedelige og besværlige opgaver ud af dine hænder, så du kan bruge din tid på de vigtigere ting i livet. Vores team af superhelte (også kendt som erfarne fagfolk) er klar til at rykke ud og redde dagen.

Vi tilbyder alt fra vinduespudsning, rengøring, snerydning, saltning af veje/parkeringer og fortorv samt den fulde ejendomsservice pakke med måtteservice, trappevask og meget mere, inklusiv viceværten.

Derudover har vi tæt samarbejde med en nøje udvalgt Autoriseret Elektriker,  en Autoriseret VVS’er samt en Murermester, som vi hurtigt kan få ud til jer og udføre det de hver især er bedst til. Hvis det er besværligt, tidskrævende eller bare træls, så er det vores speciale!

Få hjælp til dine opgaver idag

Vi tager vores arbejde seriøst, men vi tror også på at have det sjovt imens. Vi mener, at godt humør og lyde fra vores udstyr er vejen frem.

Vi er her for at gøre livet lettere og mere underholdende for dig. Så slip af med de trivielle opgaver og kontakt Servicekilden i dag – fordi det er sjovere end at gøre det selv.

Andre services

Vinduespudsning

Vinduespudsning i intervaller af 4 - 8 eller 12 ugers aftaler. Vi tilbyder også enkelt pudsninger, dog uden rabatten på de 10% man får som fast abonnent. 

Erhvervsrengøring

Rengøring er en tillidssag. Som kunde hos os kan du trygt regne med en ordentlig og kompetent levering uanset jeres specifikke krav.

Privatrengøring

Rengøring hos dig med en professionel standard. Fast hver 2. uge eller hvert 4. uge. Flytterengøring eller hovedrengøring. 

Ejendomsservice

Trappevask, snerydning, glatførebekæmpelse (saltning), Vicevært service, autoriseret elektriker og autoriseret VVSer. 

Snerydning

Vi tilbyder professionel snerydning og saltning både for private og erhverv. Med et lille månedlidt rådighedsgebyr er vi altid hos dig når der bliver varslet sne og isglatte veje i netop dit postnummer. 

Håndværker og handyman

Vi kan levere autoriseret elektriker og autoriseret VVSer til dine opgaver. Vores håndværkere er klar til både mindre men også større projekter. Alt fra erhverv til private opgaver.