1 service = 1 træ til verden

 

 

Vores services

Vi er bevidste om vores ansvar

Som en servicevirksomhed er vi bevidste om vores miljøpåvirkning, og vi ønsker at tage ansvar for at minimere vores fodaftryk på planeten. Derfor har vi indgået et samarbejde med organisationen One Tree Planted.

One Tree Planted er en non-profit organisation, der fokuserer på at plante træer rundt omkring i verden for at bekæmpe klimaforandringer og beskytte biodiversiteten.

Vi er stolte af at støtte deres arbejde og bidrage til at gøre en forskel for vores planet. Ved at arbejde sammen med One Tree Planted kan vi være med til at gøre en positiv forskel for miljøet og samtidig hjælpe med at skabe en mere bæredygtig fremtid for os og de kommende mange generationer.

Vi håber, at vores samarbejde med One Tree Planted kan inspirere andre virksomheder og enkeltpersoner til at tage ansvar for vores planet og handle på en måde, der beskytter vores miljø for fremtiden.

Sammen kan vi gøre en forskel og skabe en mere bæredygtig og sund planet for vores alles fremtid.

Læs mere eller donér et friviligt beløb på: https://onetreeplanted.org/

Samarbejde med One Tree planted

Som en del af vores samarbejde med One Tree Planted, har vi besluttet at donere et beløb der svarer til 1 træ, pr service der bliver bestilt hos Servicekilden ApS til organisationen, så de kan fortsætte med at plante træer og gøre en forskel for vores fælles planet.

Vi vil også informere vores kunder og samarbejdspartnere om One Tree Planted og opfordre andre til at deltage i vores fælles indsats for at beskytte planeten.

Som en del af dette samarbejde er vi med til at skabe opmærksomhed, samt arbejde aktivt imod FN’s Verdensmål nummer 13 og 15.

FN’s verdensmål nummer 13 og 15 omhandler henholdsvis bekæmpelse af klimaforandringer og beskyttelse og genopretning af økosystemer og biodiversitet. Plantning af træer kan bidrage positivt til begge disse mål, da træer er afgørende for at absorbere og lagre CO2 og bevare økosystemer.

13 - KLIMAINDSATS:

Når det kommer til FN’s verdensmål nummer 13, kan plantning af træer være en del af en større indsats for at reducere drivhusgasemissioner. Træer fungerer som en naturlig måde at absorbere CO2 på, og enkelte træer kan optage store mængder af CO2 fra atmosfæren. Derudover kan træplantning også bidrage til at reducere den globale opvarmning ved at skabe skygge og reducere opvarmningen af jorden.

15 - LIVET PÅ LAND:

Når det kommer til FN’s verdensmål nummer 15, kan plantning af træer bidrage til beskyttelse og genopretning af økosystemer og biodiversitet. Træer er en integreret del af de fleste økosystemer og er afgørende for at opretholde det naturlige miljø. De kan hjælpe med at stabilisere jord og forhindre erosion, beskytte vandløb og søer og give føde og habitat til en række dyrearter.

Andre services

Vinduespudsning

Vinduespudsning i intervaller af 4 - 8 eller 12 ugers aftaler. Vi tilbyder også enkelt pudsninger, dog uden rabatten på de 10% man får som fast abonnent. 

Erhvervsrengøring

Rengøring er en tillidssag. Som kunde hos os kan du trygt regne med en ordentlig og kompetent levering uanset jeres specifikke krav.

Privatrengøring

Rengøring hos dig med en professionel standard. Fast hver 2. uge eller hvert 4. uge. Flytterengøring eller hovedrengøring. 

Ejendomsservice

Trappevask, snerydning, glatførebekæmpelse (saltning), Vicevært service, autoriseret elektriker og autoriseret VVSer. 

Snerydning

Vi tilbyder professionel snerydning og saltning både for private og erhverv. Med et lille månedlidt rådighedsgebyr er vi altid hos dig når der bliver varslet sne og isglatte veje i netop dit postnummer. 

Håndværker og handyman

Vi kan levere autoriseret elektriker og autoriseret VVSer til dine opgaver. Vores håndværkere er klar til både mindre men også større projekter. Alt fra erhverv til private opgaver.